Leer ons kennen

Wij van Stichting Talentblik zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe generatie op het gebied van kunst en cultuur heel veel in haar mars heeft. We organiseren festivals, evenementen en workshops; waarbij wij jonge talenten helpen zich te ontwikkelen. Op deze manier dragen wij bij aan het verlevendigen van bepaalde steden en gebieden en maken we deze aantrekkelijker voor jongeren.

Het Team

Gerald Janse
Gerald Janse
Gerald Janse is een ervaren organisator van festivals en grote evenementen. Studeerde Culturele en maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Rotterdam en volgde een opleiding Hogere Bedrijfskunde. Gerald heeft een enorme fascinatie voor jongeren en jongerencultuur. Zijn ambitie ligt zowel in de hulpverlening als in de evenementenverzorging. Eigenaar/directeur Stichting Talentblik en Adevents entertainment.
Sara Janse
Sara Janse
Sara Janse is een ambitieuze jonge dame die zich graag inzet voor jongeren. Sara studeerde Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht, waar zij zich specialiseerde in het organiseren van festivals en evenementen binnen een maatschappelijk kader. Sara ontwikkelend veelal educatieve programma’s voor jongeren op het gebied van theater, beeldende kunst, film en koken. Ze weet de jongeren waarmee zij werkt echt te motiveren en te inspireren. Eigenaar/directeur stichting Talentblik.